miercuri, 10 iulie 2013

Scopul nostru este distrugerea familiei - declaraţiile unei activiste LGBT

O LGBT-istă recunoaşte faptul că scopul activiştilor LGBT este distrugerea familiei (acelaşi ca al masonilor). Căsătoriile între homosexuali sunt, de fapt, numai o etapă către "măreţul" lor plan "umanist", pentru "libertate".
 
distrugerea familiei

Declaraţiile Mariei Alexandrovna Gessen (13 ian. 1967) sunt cât se poate de clare:
„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. "
 "Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea. ”
Haosul din viaţa LGBT-istei este total, aceasta având trei copii din cinci părinţi diferiţi!?
„Cei cinci părinţi se împart în grupe de câte trei. Şi într-adevăr, mi-aş dori să trăiesc într-un sistem juridic şi legislativ care este capabil să-şi asume această realitate şi să reflecteze la ea, dar aceasta nu cred că este compatibilă cu instituţia căsătoriei sau cu morala familiei.”
Săraca ... Ce să mai comentezi? Declaraţii sunt atât de şocante încât n-are sens să mai pierdem timpul. Orice om normal poate înţelege acum care este scopul adevărat al agitatorilor LGBT-işti. Multi ştiam că adevăratul scop al acestor grupări este distrugerea familiei - faptul că îl declară singuri ne scuteşte de eforturi suplimentare.

A se observa şi faptul că LGBT-iştii nu se limitează doar la a cere drepturi pentru ei. Nu, aceştia doresc să-şi impună, într-un mod agresiv, modul lor de viaţă cerând desfiinţarea drepturilor celorlalţi. Viclean mod de a pune problema. E ca şi cum, din cauză că eu vreau să circul cu o maşină cu trei roţi, aş cere desfiinţarea maşinilor cu patru roţi??

Distrugerea familiei este unul dintre obiectivele cuprinse în planul anticreştin masonic. Cine credeţi că promovează şi sponsorizează astfel de grupări care numără doar vreo câteva zeci de adepţi?

sursa

Un comentariu:

Unknown spunea...

E prostituata si dereglata mintal, se vede pe fata ei. Dacă mai si vorbește , plus ca are 3 copii cu 5 bărbați,va dati seama că tipa suferă de schizofrenie paranoida.... Poate o cruta Dumnezeu, nu mai sunt locuri la spitalele de nebuni!

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner