duminică, 7 iulie 2013

Schimbarea climatică și New Age-ul păgân

Noua "religie" mondială New Age reprezintă un amestec confuz de feminism sălbatic, adularea naturii, forțe energetice, autovindecare, astronomie, extratereștri, spiritism, păgânism, satanism, yoga.

Adepții pseudoteoriei numită "schimbare climatică" susțin faptul că schimbările climatice ar fi cauzate de activitățile umane care au poluat atmosfera. Globaliștii au tot interesul să susțină această pseudoteorie - inventată tot de către ei - căci aceasta va fi folosită pentru impunerea unor restricții ecofasciste la nivel mondial.

Astfel, folosindu-se de această pseudoteorie, globaliștii vor putea implementa o serie de măsuri draconice:
- confiscările proprietăților (terenuri, păduri, lacuri ...) în vederea creării unor rezervații naturale în care oamenii nu vor avea voie să intre;
- înlocuirea semințelor naturale cu organismele modificate genetic;
- mutarea oamenilor în spații foarte strâmte pentru economia resurselor;
- restrângerea activităților umane;
- raționalizarea apei și hranei.
În noul sistem ecofascist răzvrătirile nu vor fi tolerate! Tăierea unei simple crengi de copac va fi pedepsită cu ani grei de închisoare, fapta fiind considerată un fel de blasmefie. Cei care se vor opune măsurilor ecofasciste vor putea fi declarați bolnavi psihici. Un adevărat sistem fascist.

Vor fi înființate așa-numitele "poliții verzi", un fel de Green Gestapo. Aceste comandouri ecofasciste au fost deja înființate în anumite state. Acestea au dreptul să verifice facturile de la utilități, să inspecteze casele oamenilor și să-i amendeze pe proprietarii care consumă prea multe resurse (prea multe becuri aprinse, prea fierbinte apa de la duș, prea multă apă consumată ...). Dacă nu sunt plătite amenzile ecofasciștii pot declara "ilegală" șederea proprietarilor în propriile case?! Știu că sună absurd însă situația asta este deja foarte reală.

Mai jos îl puteți auzi și pe cunoscutul politician Christopher Monckton vorbind despre ecofascismul care a început deja să bântuie prin lume. Christopher Monckton este un adversar declarat al pseudoteoriei ecofasciste numită "schimbarea climatică". Dacă doriți, pe net puteți găsi foarte multe materiale despre acest politician care încearcă, de câțiva ani, să spună lumii adevărul.


Este foarte important ca lumea să înțeleagă care sunt adevăratele motive pentru care globaliștii se luptă să promoveze cu orice preț (miliarde de dolari) "schimbarea climatică".

În ecofascismului promovat de noul guvern mondial globalist omul nu va mai fi stăpânul naturii, așa cum l-a lăsat Dumnezeu, ci sclavul acesteia - nu va mai fi slăvit Dummnezeu ci creația Sa (care a fost creată pentru om).

Puțină istorie
Bineînțeles că masonii globaliști au un amestec în toată această înșelătorie globală. Acești masoni au tot încercat, în decursul istoriei, să conducă lumea. În trecut, masoneria a fost interzisă de state și Biserici pentru activitățile oculte, extrem de periculoase. Întotdeauna au încercat să distrugă națiuni, regate, religia, familia, să răstoarne firescul lucrurilor, să provoace tulburări. De la Revoluția Franceză încoace acest grup ocult, diabolic, a tot avut obsesia maladivă de a conduce cu orice preț lumea.

Cine a lansat inițial bizara pseudoteorie? Responsabil de lansarea acestei mari înșelătorii este grupul secret (masoni)  Clubul de la Roma care, în anul 1981, a publicat raportul Prima Revoluție Globală. De aici a început povestea cu "schimbarea climatică".

Infestarea guvernelor
Întrebarea care și-ar putea-o pune oricare om sănătos la cap este de ce ar lua cineva în considerație un simplu raport publicat de un grup obscur?
Bineînțeles că, într-o lume normală, oficialii guvernamentali nu ar băga în seamă o asemenea bazaconie, însă, în interiorul centrelor de putere ale națiunilor s-au infiltrat, în timp, grupuri de presiune (aparținând masoneriei). Aceste grupuri oculte au misiunea de a promova, prin orice metode, pe orice cale, cu orice preț, planul globalist central. Cei de la vârf decid acțiunea apoi grupurile de presiune, aflate la diferite niveluri, în puncte-cheie,  acționează la unison. Un sistem asemănător celui mafiot, ocult, bazat pe ierarhie, jurăminte, relații, în care fiecare agent își îndeplinește misiunea - un sistem diabolic capabil să distrugă națiuni.


Alte grupuri oculte care fac presiuni asupra guvernelor: Royal Society, Comisia Trilaterala, CFR, grupul Bilderberg. În schema globalistă sunt folosite și diferite organizații: ONU, FMI, Uniunea Europeană, Banca Mondială ...

Infestarea este aproape totală iar guvernele nu mai reușesc să se opună acestei oculte conspirații mondiale masonice. Așa se face că un raport discutabil de nici două sute de pagini, publicat de doi inși necunoscuți, poate duce la schimbări de nivel planetar.

Legătura dintre New Age și schimbarea climatică
Care este legătura dintre "religia" New Age și schimbarea climatică? New Age-ul include adularea naturii. Exact același lucru este promovat și de globaliștii care vorbesc despre protecția mediului. În fapt, este vorba de același lucru numai că globaliștii n-au declanșat promovarea deschisa a religiei unice deoarece n-a sosit, încă, timpul. Este vorba de două planuri care se vor intersecta la momentul potrivit.

În cultura păgână (feministă) a New Age-ului planeta este zeița-mamă. Uneori planeta mai este denumită și Gaia sau Mama-Pământ?? Un ultim aspect important: sărbătoarea păgână "Ziua Pământului" este tot o invenție ecofascistă.
Implementarea New Age-ului (și a ecofascismului) face parte din planul anticreștin globalist.

Legătura dintre noua ordine mondială, New Age și satanism.

Indiferent de evenimentele care vor urma este bine să rețineți faptul că schimbările climatice nu sunt provocate de activitățile umane ci de activitatea solară, vulcani, corpuri spațiale si alte variabile care nu pot fi controlate de oameni. Trebuie să reținem faptul că activitățile umane nu pot genera forțele necesare (uriașe) care ar putea provoca schimbări climatice la nivel global.

Deasupra tuturor lucrurilor stă numai Dumnezeu. Să ne amintim de Noe și de Potopul care a acoperit întreaga planetă atunci când Dumnezeu nu a mai putut răbda păcatele oamenilor.

Noua Ordine Mondială - obiective (video)

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner