marți, 16 iulie 2013

Satanistele Femen doboară o cruce în Kiev (video)

Pe blogul acesta am tot vorbit despre existența unui plan anticreștin - grupările feministe gen Femen fac parte din acest plan.

Activistele Femen (Ucraina) apar în sânii goi în diferite locuri de pe glob (de unde or avea fonduri pentru atâtea deplasări?) având tot felul de revendicări aberante de tip feminist, anticreștin.
Respectivele urlă ca apucatele, se luptă sălbatic cu forțele de ordine, se urcă pe biserici, încearcă să genereze cât mai multe acțiuni șocante.

Cele mai multe dintre activiste arată suspect de bine - probabil că există si o selecție riguroasă în acest sens. Nu ar fi de mirare să existe o asemenea selecție dacă ținem cont de faptul că cele mai multe dintre acțiunile acestor sataniste sunt foarte mediatizate. Cum se explică mediatizarea intensă a acestei grupări? Aceste chinuite sunt sponsorizate de globaliștii anticreștini care dețin toată media și studiourile de la Hollywood (inclusiv canalele Discovery, National Geographic, History și altele asemenea). În acest fel se poate explica și susținerea acestui grup de către unele vedete americane.
De remarcat încă două aspecte: acțiunile Femen au scenarii prestabilite iar televiziunile apar întotdeauna înainte de declanșarea acțiunilor. Chiar în clipul de mai jos puteți observa existența televiziunilor - observati și faptul că nimeni nu anunță autoritățile.

În clipul respectiv o activistă (satanistă) Femen, purtând o coroniță în culorile LGBT, a tăiat cu drujba o cruce importantă din Kiev, Ucraina.
Feministele rătăcite Femen săvârșesc asemenea acte dintr-o dorință acută de "libertate", adică, mai pe înțelesul tuturor, din dorința de a pune umarul la distrugerea religiei creștine.
Acțiunea din clip se dorește a fi un act de solidaritate cu grupul Pussy Riot, alte sataniste.

Într-un acces de furie satanistă, feminista Femen pune mâna pe drujbă pentru a-și pune în practică diabolica misiune (pentru a viziona clipul va trebui să vă logați în contul Youtube).



"Activista" umanistă iluminată feministă este mulțumită de gestul său. Cu privirea, încă, tulbure ridică victorioasă drujba în sus: "rațiunea" a învins!

Asemenea personaje demne de toată mila, sunt folosite de globaliști, de masonerie, pentru a distruge Biserica și legile lăsate de Dumnezeu. În spatele grupării Femen s-ar părea că se află miliardarul Soros.

Să recapitulăm: mediatizare intensă televiziuni, existența unor scenarii și a unor selecții, sponsorizări (călătorii, cash, diverse materiale propaganda, chirii, alte cheltuieli), intervenții întârziate ale poliției.
Chiar și dintr-o analiză sumară putem sesiza existența unui plan bine stabilit.
Răvășitele din clip nici nu ar fi în stare să organizeze singure asemenea acțiuni - unele dintre aceste "activiste" au fost ... dansatoare la bară.

Acțiunile de tip feminist, la fel ca și acțiunile de tip ecumenist, fac parte din planul anticreștin conceput de globaliștii masoni.

Tot legat de existența unui plan anticreștin vă invit să vizionați și această postare extrem de interesantă: Dezvăluirile cutremurătoare ale unui preot mărturisitor ortodox.

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner