luni, 22 iulie 2013

O familie de creștini nemți fuge din Germania pentru a scăpa de o lege dată pe timpul lui Hitler (video)

În Germania este, încă, în vigoare o lege care nu permite educația la domiciliu. Legea respectivă a fost emisă în 1938, în timpul perioadei naziste.

O familie creștină din Germania a fugit în Statele Unite pentru a scăpa de persecuția guvernului german. Părinții nu doreau să-și înscrie copii în sistemul public de stat deoarece în școlile germane sunt predate materiale referitoare la sex, violență și alte "învățături" care intră în conflict cu credința creștină.

Într-o prima fază un judecător american a aprobat cererea de azil depusă de familia germană, însă, administrația Obama a făcut recurs la Curtea Supremă de Justiție.

Membri familiei Romeike speră să nu fie trimiși înapoi în Germania, acolo unde ar risca ca statul să le ia copii, amenzi foarte mari sau chiar închisoare. Germania nu tolerează diferențele în educație, dorind uniformizare totală.

Acum câțiva ani statul german a luat un adolescent din casă și l-a internat într-un ospiciu deoarece acesta învăța la domiciliu. Statul german este foarte agresiv atunci când este vorba de educația la domiciliu a elevilor germani, amenzile și pedeapsa cu închisoarea fiind frecvente.

În interviul din video tatăl copiilor nemți declară că în scolile germane copii erau învățați să se închine la diavol nu la Dumnezeu.


Problema se învârte in jurul întrebării (nefirească): cine stabilește ce fel de educație trebuie să capete copilul? Statul sau părinții? În statele care au legi marxiste, așa cum este Germania (și nu numai), statul își arogă (abuziv) dreptul de a educa copii așa cum dorește, fără a ține seama de convingerile părinților.
Indiferent de ce ar spune un stat copii sunt ai părinților, daruri de la Dumnezeu. Statul, indiferent de cât de marxist, nazist, satanist, ar fi, nu are niciun drept asupra copiilor noștri.

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner