marți, 2 iulie 2013

Discursul creștin al ministrului de externe Titus Corlăţean (video)

În cadrul conferinţei anuale a Alianţei Familiilor din România (27 aprilie), ministrul de externe Titus Corlățean a ținut un discurs în care a afirmat că nu putem face nimic fără Dumnezeu.

Referindu-se la noile drepturi acordate homosexualilor, Corlățean a spus că este foarte greu să mergi astăzi împotriva unui val care s-a creat, însă, vom fi nevoiți să o facem pentru că suntem creștini.



Recunosc că discursul ministrului m-a surprins într-un mod plăcut (chiar dacă ministrul nu pare a fi ortodox) deoarece nu mă așteptam ca „sus" să se mai vorbească prea mult de Dumnezeu. Mulți politicieni declară că sunt creștini, însă, când e vorba de fapte, respectivii uită subit de credinţă. Un asemenea caz a avut loc recent când, din textul constituției revizuite, a fost eliminată fraza "căsătoria este un act liber consimţit între un bărbat și o femeie".

În cercurile puterii colcăie de masoni, de "umaniști" anticreștini, așa că este foarte posibil ca ministrul de externe să „plătească" pentru discursul creștin. Probabil că nici clipul ăsta nu va sta prea mult pe Youtube.

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner