vineri, 26 iulie 2013

Antena 3 - un nou articol împotriva Bisericii Ortodoxe

Antena 3 lansează un nou atac asupra Bisericii Ortodoxe.
Cei de la site-ul Antena 3 atacă ortodoxia de câte ori au prilejul. În timp ce, pe site-ul Antena 3, papei ii sunt dedicate articole elogioase, ortodoxia este atacată din toate pozițiile.

Sub titlul "Scandal URIAŞ în Biserica Ortodoxă Română. Student dat afară de la Teologie că nu a făcut SEX cu stareţul de la mănăstire" site-ul Antena 3 publică un articol tendențios. 
Un student la teologie susține că ar fi fost dat afară din cauză că nu ar fi acceptat să facă sex cu un stareț de mânăstire. Ce nu se specifică în articolul de pe site-ul Antena 3 este faptul că respectivul student avea probleme comportamentale încă din clasa a X-a, când a fost exmatriculat din scoală.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romanului si Bacăului, preotul Constantin Gherasim, a afirmat că ridicarea binecuvîntării arhieresti a fost motivată de un comportament inadecvat.
"În ceea ce priveste situatia studentului Cristian Călin vă putem preciza doar faptul că acestuia i-a fost ridicată arhiereasca binecuvîntare de la Facultatea de Teologie din Alba Iulia, din cauza comportamentului verbal violent, impropriu si inadecvat unui fiu al Bisericii si din cauza calomniilor aduse clerului monahal din eparhia noastră, dar si din cauza numeroaselor tulburări provocate în obstile monahale pe care acesta le-a tranzitat de-a lungul timpului. Studentul nu se află la prima exmatriculare. A avut nota scăzută la purtare în fiecare an”

„Pentru a intra la facultate, un student trebuie să aibă și binecuvântarea ierarhului din partea locului. El a făcut ceva prostii prin așezămintele monahale, pentru care i s-a retras binecuvântarea de către episcopia Romanului și Bacăului. Retrăgându-i-se binecuvântarea, noi suntem obligați, conform protocolului dintre Facultate și Patriarhie, să îl exmatriculăm. Nu știm exact ce a făcut, dar cert este că i s-au reproșat. În ultima vreme se îmbrăca în călugăr, deși nu avea voie. ... Oricum, cu absolut toți colegii el era în conflict. Era într-o continuă ceartă. Studentul nu se află la prima exmatriculare. La liceu a mai fost exmatriculat o dată în clasa a X-a. Din câte am văzut pe situația lui școlară, în clasa a IX-a a avut 8,5 la purtare, în clasa a X-a a avut 9, în a XI-a a avut 8,5 și apoi într-a XII-a 9,5. În niciun an nu a avut 10 la purtare”.

sursa

S-au cam schimbat lucrurile, nu-i așa?

Cam așa lucrează Antena 3 și alte televiziuni (aproape toate) atunci când este vorba de ortodoxie. În schimb, dacă papa se scobește în nas, televiziunile sar să ne descrie umilința, arta, cu care s-a scobit catolicul.

Zilele trecute și televiziunea Prima a lansat un atac împotriva ortodoxiei.

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner